Κυκλάδες: ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των σκαφών

Η Ελλάδα είναι ούτως ή άλλως ένας προορισμός must για ενοικίαση κάποιου σκάφους. Η αναζήτηση rent a boat in Greece αποτελεί μία από τις συχνότερες αναζητήσεις που κάνουν στο διαδίκτυο οι ταξιδιώτες του καλοκαιριού. Γιατί rent a boat in Greece; Για τις παρθένες παραλίες, τα σμαραγδένια νερά μεσοπέλαγα, τα γραφικά λιμάνια, τα ξεχασμένα νησιά στην άκρη του πελάγους, τη μυρωδιά του Αιγαίου και το αλάτι να σχηματίζει ρυάκια πάνω στο δέρμα. Είναι αδιαμφισβήτητο πως οι διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα είναι μια εμπειρία μοναδική. Και σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που ενδείκνυνται ακόμα περισσότερο για αξέχαστες διαδρομές με το σκάφος. Μέσα σε αυτούς τους προορισμούς οι Κυκλάδες καταλαμβάνουν ίσως την πρώτη θέση. Και οι λόγοι για αυτή την πρωτιά ανάμεσα σε όλα τα μέρη για rent a boat in Greece σχετίζονται με την ομορφιά του τοπίου.

Εξωτικές παραλίες προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα

Πόσες φορές δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο Κυκλαδίτικο νησί να προσπαθούμε να περπατήσουμε στα κατσάβραχα και να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε βουνό και γκρεμό, για να φτάσουμε σε κάποια παραλία που δεν είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο! Πόσες άλλες δεν έχουμε υποχρεώσει το ταλαίπωρο συμβατικό μας αυτοκίνητο να τα βγάλει πέρα σε άσχημους χωματόδρομους και πόσες ακόμα δεν έχουμε ξεροσταλιάσει στον ήλιο περιμένοντας κάποιο καραβάκι να μας μεταφέρει μαζί με δεκάδες άλλους επιβάτες σε κάποια απόμακρη παραλία. Οι παραλίες των Κυκλάδων είναι εκπληκτικές αλλά το οδικό δίκτυο των περισσότερων νησιών αφήνει πολλές παραλίες χωρίς πρόσβαση. Δεν είναι κρίμα να φεύγουμε από το νησί απογοητευμένοι επειδή δεν καταφέραμε να κολυμπήσουμε στην ομορφότερη παραλία του νησιού; Με την ενοικίαση σκάφους όμως,  μπορούμε όλες αυτές τις παραλίες και ακόμα περισσότερες και πιο απομονωμένες να τις ανακαλύψουμε και μάλιστα να έχουμε πλήρη ιδιωτικότητα σε αυτές.
Μοιραστείτε αυτό άρθρο!!!
Κυκλάδες: ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις των σκαφών

Πολλά, όμορφα και άγονα νησιά

Οι Κυκλάδες έχουν φυσικά τα δημοφιλή νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά απαρτίζονται και από δεκάδες άλλα μικρά νησιά, το ένα κοντά στο άλλο, τα οποία δεν έχουν και την καλύτερη συγκοινωνία, είναι όμως πανέμορφα και αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Με την ενοικίαση σκάφους μπορείτε κάθε μέρα να βρίσκεστε σε άλλο νησί, να διανύετε άνετα και χωρίς να χρειάζεστε τα άβολα πλοία της γραμμής τις μικρές αποστάσεις μεταξύ των νησιών και να εξερευνάτε τόπους που λίγοι ξέρουν. Οι Μικρές Κυκλάδες, για παράδειγμα, είναι ένας παράδεισος επί γης, με απίστευτα νερά και αυθεντικά νησιά μακριά από το μαζικό τουρισμό. Με το σκάφος σας μπορείτε να τα ανακαλύψετε σε λίγες μόλις μέρες και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ξεχωριστά λιμάνια

Τα λιμάνια των Κυκλάδων έχουν κάτι το ξεχωριστό, μια ανέγγιχτη ομορφιά που τα καθιστά υπέροχα μέρη για να νιώσει κανείς την ατμόσφαιρα του Αιγαίου. Τι καλύτερο από το να περνά τη νύχτα του κανείς εκεί, να ξυπνάει με το φως του ήλιου ανάμεσα σε άλλα σκάφη και να παίρνει το πρωινό του πριν ξεκινήσει για το επόμενο λιμάνι, για τον επόμενο σταθμό μιας περιοδείας με μόνα χαρακτηριστικά την αλμύρα, τον ήλιο και τα άσπρα σπίτια στους λόφους;
Copyright (c) 2010-2016 - Anemos rent a boat
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ